Skip to content

onze diensten

Camerabewaking CCTV

Camera beveiliging wordt steeds vaker toegepast bij woonhuizen, kantoren en bedrijfspanden. Camera beveiliging heeft als groot voordeel dat het preventief werkt.

Camerasystemen voor elke onderneming

Installatiebedrijf Paul van der Aar levert, installeert en onderhoudt camerasystemen voor gebruik binnen en buiten. Camera’s kunnen niet alleen een belangrijke rol spelen in de beveiliging van uw pand of bedrijfsterrein, maar ook in zaken als bewijsvoering en het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen.

Het zal u niet verbazen dat het aanbod van camerasystemen eindeloos is. Installatiebedrijf Paul van der Aar weet wat er te koop is en kent de voor- en nadelen van elk systeem. We adviseren u dan ook graag bij het kiezen van een systeem dat bij u past.

IP-camera’s

Momenteel wordt er veel gebruikgemaakt van hoge resolutie IP-camera’s. Deze digitale camera’s kunnen informatie verzenden en ontvangen via een computer en het internet. De camera’s bieden een aantal voordelen ten opzichte van analoge camera’s:

  • Minder camera’s nodig om dezelfde beeldinformatie te krijgen
  • Betere beeldkwaliteit en beelddetails
  • Lagere onderhoudskosten

Uiteraard zijn er verschillende opslagmogelijkheden en kunnen de beelden op diverse manieren bekeken worden: op een tablet of smartphone bijvoorbeeld.

white-wireless-wifi-ip-camera-white-background